Topluluğumuza Hoşgeldiniz!
Herkese merhaba Teknoloji Lokali sakinleri!
Forumumuzun kapılarını araladığımız bu heyecan verici süreçte, birbirimizi daha yakından tanımak ve güçlü bir topluluk bağı kurmak için harika bir alan oluşturmak istedik. Burası bizim Tanışma Salonumuz!
Bu etikette yeni bir tartışma konusu açılmasını, forum düzenini korumak adına sınırlandırdık. Ancak Teknoloji Lokali ailesine katılan herkesin kendisini bu başlık altında tanıtmasını, dijital de olsa samimi bir kahve sohbeti başlatmasını çok isteriz.
İlk Selamı Ben Veriyorum: Ben Kimim?
1988 doğumluyum ve Ankara'da yaşıyorum. Girişimciyim ve dijital dünyanın, teknolojinin, özellikle de üretkenliğimizi dönüştüren yapay zeka araçlarının sıkı bir takipçisiyim. Ayrıca Tarım Hayvancılık üzerine bir şirketim var. Müzik enstrumanları ile uğraşmayı, kitap okumayı ve seyehat etmeyi çok severim.
Teknoloji Lokali'ni kurarken, hem dijital hayatı hem de geleceği şekillendiren teknolojileri samimi, bilgi dolu ve yardımlaşmaya açık bir toplulukla birlikte tartışabileceğimiz bir "lokal" atmosferi yaratmayı hayal ettim.
Sıra Sizde!
Burası hepimizin ortak alanı. Bu topluluğun temelini birlikte atıyoruz. Yorumlarda kendinizi tanıtırken şu küçük sorular bize rehberlik edebilir:
- Kimsiniz, nereden katılıyorsunuz ve ne işle meşgulsünüz?
- Teknolojinin en çok hangi alanı ilginizi çekiyor? (Yapay zeka, web geliştirme, yazılım, donanım vb.)
- TeknoloJi Lokali'ni nereden keşfettiniz ve bu forumdan beklentileriniz neler?
Klavyenizin başına geçin, bir çay/kahve alın ve kendinizi anlatın. Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar! 👋